در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
با سلام.وبا تشکر از پاسخ به سوال ها

اینجانب 30 سال کاریم پر شده و چند ماه قبل از اینکه بازنشسته بشوم برای سختی کار اقدام کردم و منتظر ماندم تا جواب سختی کار بیاید.که با آن موافقت شد و سختی کارم به میزانی است که اکنون من میتوانم 35 روز حقوق دریافت کنم.ولی بیمه میگوید که چون سختی کار به شما تعلق گرفته باید بر اساس 5 سال آخر محاسبه شود.آیا این حقیقت دارد؟طبق برنامه و قانون جدید لایحه ششم چطور حساب میشود؟آیا بهتر است حکم خود را معلق نگه دارم تا این قانون جدید اجرایی شود.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام میانگین گرفتن دو سال یا پنج سال اصلا ربطی به سختی کار وغیره ندارد چنانچه نرخ حق بیمه واریزی غیر متعارف باشد میانگین پنج سال محاسبه میشود اما با تصویب برنامه ششم توسعه میانگین پنج سال هم برداشته شدبهتر است یه کم تحمل بفرماییدتا این قانون اجرا شود