در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
پدر بنده تا از فروردین 87 تا دی 95 به صورت اختیاری با حداقل حقوق وزارت کار  بیمه رد میکردند . در بهمن ماه استخدام یک شرکت پیمانکاری ساختمان شدند و بهمن و اسفند با حقوق پایه وزارت کار آزمایشی کار کردند. در سال 96 با حقوق 3 میلیون قرارداد بستند و در سال 97 حقوقشون طبق افزایش سالیانه مورد تصویب شورای کار افزایش یافت. الان پدر بنده به سن بازنشستگی رسیدن و آذر ماه میخواهند که درخواست بازنشستگی بدهند. آیا با توجه به اینکه قبلا اختیاری بودند و الان اجباری شدن حقوقشون از نظر بیمه نامتعارف است و ملاک 5 سال آخر است ؟ یا 2 سال آخر؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

برابر مقررات دستمزد ملاک محاسبه مبلغ مستمری، دستمزد آخرین 24 ماه می باشد و چنانچه اشتغال ایشان قانونی و قابل اثبات باشد و حقوق قید شده را نیز به صورت قانونی دریافت و حق بیمه آن نیز کسر شده باشد، مانع ندارد.