در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من بیمه مشاغل آزاد هستم میتوانم دوسال آخر بیمه ام را از طریق کارگاه بصورت بیمه اجباری با حداکثر حقوق بپردازم

ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

پرداخت حق بیمه بابت بیمه اجباری با رعایت سقف برای شما مانعی ندارد به شرطی که حقوق پرداختی متناسب با شغل شما بوده و کارگاه مشمول دستمزد مقطوع وفق ماده 35 قانون تامین اجتماعی نباشد لازم بذکر است در صورتی که دستمزد شما نامتعارف باشد بازرسی تحقیقی توسط کارشناسان سازمان از اسناد و مدارک کارگاه و دفاتر قانونی وفق مواد 39 و 47 قانون تامین اجتماعی انجام خواهد شد.