در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با توجه به بخشنامه جدید در سال 96 - چنانچه افزایش حقوق در 5 سال آخر غیر طبیعی تشخیص داده شود  .

 آیا باز هم 2 سال آخر جهت بازنشستگی محاسبه خواهد شد و در صورت جریمه چگونه جریمه محاسبه میشود  و کارگر جریمه میشود یا کارفرما؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

در صورت اثبات دستمزد غیر متعارف ، تغییر میانگین گیری و مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی، بر اساس ماده 31 برنامه پنجم توسعه، 5 سال پیش یینی شده بود،  که با آغاز برنامه ششم توسعه، این ماده ‌قابلیت اجرائی نداشته و مانند گذشته مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی، مطابق تبصره 3 ماده 77 قانون تامین اجتماعیو بر اساس میانگین آخرین 24 ماه بیمه  می باشد.