در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام

ایا مرخصی بدون حقوق توالی اشتغال مشاغل سخت و زیان آور را از بین می برد
2 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده:
✌ بر طبق قانون جدید تغییر کرده است (Ali khosravi)
با سلام

به استناد جزء الف بند 3 ماده 12 آیین‌نامه اجرایی بند (5) جزء (ب) ماده واحده قانون اصلاح تبصره (2) ماده (76) قانون تأمین اجتماعی استفاده از مرخصی بدون حقوق به مدت بیش از دو ماه به هر منظور و تحت هر عنوان علاوه بر مرخصی مندرج در بند (ی) موضوع ردیف 2 آیین نامه اجرایی بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور توالی اشتغال را از بین برده و موجب تناوب اشتغال وی می شود .