در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب
اینجانب ۱۲ سال سابقه بیمه دارم و در حال حاضر در شرکتی مشغول به کار هستم با ۲ سال سابقه قراردادی که به صورت قراردادهای یکساله تمدید میشد . بنا به دلایلی کارفرما بعد از اتمام آخرین قرارداد تمدید نکرد . در یکسال گذشته به علت افزایش مرخصی های اینجانب مرخصی های استحقاقی به پایان رسید و در چند ماه آخر به صورت  مرخصی بدون حقوق روزانه از بیمه کسر میشد . آیا با این شرایط بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد یا خیر ؟ و چه تاثیری خواهد داشت ؟ باتشکر
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
به توجه به اینکه سابقه کار شما در آخرین کارگاه بیش از یکسال می باشد ، مشکلی در برقراری بیمه بیکاری وجود ندارد.