در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر در زمان ازدواج در مرخصی بدون حقوق به سر ببریم اما در این مدت به صورت خویش فرما حق بیمه را پرداخت کرده باشیم. هدیه ازدواج بیمه تامین اجتماعی به ما تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

ماده ٢٧ مستخدم ثابت می تواند با موافقت سازمان بیمه های اجتماعی در تمام مدت خدمت حداکثر تا دو سال از مرخصی بدون حقوق استفاده نماید ،‌ مدت خدمت مرخصی بدون حقوق به هیچ وجه جزو سابقه خدمت مستخدم محسوب نمی شود .

ماده 39– مدت مرخصي بدون حقوق جز سابقه خدمت كارمند محسوب نمي‌شود، مگر اينكه در طي اين مدت حق بيمه و كسور بازنشستگي سهم خود و كارفرما را از طريق دستگاه متبوع پرداخت كرده باشد كه در اين صورت مدت مزبور به عنوان سابقه خدمت قابل قبول از لحاظ بازنشستگي و وظيفه دوره بازنشستگي قابل محاسبه مي‌باشد.