در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید

من درشرکتی بیست و دو سال مشغول به کاربودم و بعد به مدت یک سال مرخصی بدون حقوق گرفتم و در دو نوبت با موافقت مدیرعامل تمدید کردم (مجموعا سه سال) حال با توجه به افزایش حقوق سالیانه همگانی اگر من بخواهم اقدام به بازخرید و یا بازنشستگی کنم،

آیا سنوات خدمتی من بابت 22 سال سابقه با آخرین حقوق در سه سال پیش محاسبه میشود و یا با احتساب افزایش سالیانه که توسط دولت صورت گرفته و با شرایط الآن؟ و اگر با سه سال پیش باشد چه اقدامی بایدکرد که باشرایط امسال محاسبه شود؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

طبق قانون میانگین پرداختی 2 سال آخر بیمه پردازی تان محاسبه می شود (که مربوط به سه سال قبل است) و در سالهای سنواتتان ضرب می شود . بنابراین قطعا ضرر می کنید (البته اگر همواره حداقل را نریخته اید) . باید 2 سال دیگر بیمه پرداز باشید . البته اگر سن تان را می فرمودید بهتر می شود نظر داد .

در بازخرید هم وضعیت به صورت مشابه است و ضرر می کنید .

با تشکر