در لیست بیمه توسط (400 امتیاز)
باسلام
احدی از کارمندان شرکت 15 روز مرخصی بدون حقوق در برج 4 سال 96 گرفته است
هنگام ارایه لیست بیمه باید روزهای کارکرد ایشان را کمتر از 31 رور ارایه نمود؟
و آیا دلیلی برای آن نیز باید اشاره کرد؟(مثلا مرخصی بدون حقوق).
باتشکر
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
روزهای کارکرد به مدت واقعی_ مثلاً برای ایشان ۱۶ روز_ قید شود. و نیاز به درج هیچگونه توضیحی نیست.