در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
بنده در اثر حادثه ناشی از کار باعث مصدومیت و از کارافتادگی ۲۷درصدی شده ام و ۱۶ سال سابقه بیمه در شرایط سختی کار دارم و در همان کارگاه مشغول به کار هستم،

میخواستم بدونم آیا در این شرایط مشمول قانون خاصی برای بازنشستگی پیش از موعد هستم یا خیر؟آیا یه همچین قانونی وجود داره یا نه؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰ اگر جنابعالی در کارگاهی که مشمول کارهای سخت و زیان آور مشغول هستید زمانی که ۲۰ سال سابقه داشتید درخواست بازنشستگی بدهید تا بررسی شود و حادثه شما ربطی به کارهای سخت و زیان آور ندارد فقط اگر مستمری جزئی می گیرید در مستمری بازنشستگی شما تاثیر دارد