در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من 23 سال سابقه بیمه دارم و 3 سال هم سختی و زیان آور جمعا 26 سال آیا در حال حاضر میتوانم از قانون بازنشستگی پیش از موعد ماده 10 نوسازی صنایع استفاده کنم و بازنشست شوم؟ حاضرم حق بیمه 5 سال را پرداخت نمایم.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

قانون نوسازی صنایع در برنامه ششم توسعه اجرا نمی شود و متوقف شده است. در برنامه چهارم توسعه، دولت مکلف بود که این ماده را با دو شرط یکی موافقت کارفرما و دوم جایگزینی فردی توسط کارفرما به اجرا درآورد ولی در برنامه پنجم، قانونگذار این ماده را به دولت تکلیف نکرد بلکه تنفیذ کرد به این نحو که اجرای این ماده به دولت واگذار شد و دولت در صورتی که تشخیص دهد و منابع مالی آن را تامین کند می‌تواند ماده 10 نوسازی صنایع را به سازمان تامین اجتماعی ابلاغ کند و با توجه به انبوه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی و مشکل تامین اعتبار این قانون ماده 10 آن که در خصوص بازنشستگی پیش از موعد است چند سالی است که اجرا نمی‌شود.