در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من کارگر صحافی هستم ۱۷ سال سابقه دارم و سه سال بیمه بیکاری برام تعلق گرفته ایا با اتمام بیمه بیکاری میتونم از بازنشستگی پیش از موعد معلولان استفاده کنم درضمن معلولیت جسمی حرکتی هستم  متوسط و در بهزیستی پرونده دارم و سنم ۴۳ سال است

 لطفاً مرا راهنمایی کنید چگونه بازشسته یا از کار افتاده شوم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

بستگی به ارگانی دارد که در آن فعالیت می کنید . معلولین حوادث ناشی از کار، بیماران ناشی از شرایط خاص کار، معلولین عادی شاغل در بخش خصوصی از جمله شرکتها، صنوف از شمولیت این قانون خارج هستند. باید در ارگان یا شرکتی دولتی یا نهاد عمومی غیر دولتی شاغل باشید .

با تشکر