در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
من کارمند رسمی دولت با45سال سن و19 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی هستم.میخواهم از بازنشستگی پیش از موعدبانوان مشمول کار استفاده کنم .

بهترین روش جهت خروج از استخدام دولتی چیست و در صورت خروج و کار در کارگاههای مشمول کار بمدت یکسال میتوانم باز نشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام

در صورت کار در کارگاه های تابع قوانین کار میتوانید در خواست بازنشستگی خود را به تامین اجتماعی ارایه نمایید