در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من زن 54 ساله و دارای 25 سال و 3 ماه سابقه پرداخت بیمه هستم و میخواهم با استناد به تبصره 4 ماده 76 از مزایای بازنشستگی قبل از 30 سال استفاده کنم.

در مجموع سنوات پرداخت بیمه من ، حدود 5 سال پرداخت حق بیمه اختیاری هم هست یعنی حدود 7 سال اول اجباری و 5 سال بعد اختیاری و 13 سال پایانی هم دوباره اجباری میباشد.

آیا با این شرایط میتوانم مشمول تبصره فوق بشوم؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه شما در حال حاضر بیمه اجباری هستید در صورتی که در کارگاههای مشمول قانون کار شاغل باشید می توانید به استناد تبصره 4 ماده 76 بازنشسته شوید و چنانچه در دستگاههای اچرایی شاعل باشید وقق ماده 103 قانون خدمات مدیریت کشور با 25 سال سابقه و بدون شرط سنی بازنشسته میشوید.