در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
در یکی از خبرها نوشته بود در لایحه ششم سن زنان برای بلزنشستگی 20 سال حقوق 50 سال میشود . من سال آینده 42 سالم تمام میشود با 22 سال سابقه بسیار منتظر این روز هستم اگر سن 50 سال شده باشد برایم قابل تحمل نیست لطفا پاسخ دهید ممنون
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
باسلام ،

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی از تصویب سن ۵۰ سال برای بازنشستگی بانوان شاغل در جلسه دیشب مورخه ١٣٩٥/١٢/٩ كميسيون تلفيق خبر داد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای بازنشستگی بانوان نیز شرایط سنی  به موارد قبلی اضافه شد و بازنشستگی آن ها با 20سال سابقه  و 20 روز حقوق با شرط 50 سال به تصویب رسید.