در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید،

پدر بنده ۵۴ سال سن دارد و بیستو چهار سال سابقه خبازی که ۱۹ سال مشمول سختی کار می باشد،در حال حاضر ۳ سال رفت و امد به بیمه تامین اجتماعی و اداره کار هنوز هیچ کاری رو از پیش نبردیم،پدرم تو سه شهر مختلف و چندین کارگاه سابقه دارد ولی پرونده اش همین جاست ولی کارمندان بیمه می گویند باید سوابق مورد تائید بیمه شهر های دیگر هم قرار گیرد

که بنظره من فقط دبه بازی است چون سوابق کامل در پرونده جمع شده و در سایت هم راحت قابل دسترسی است با این حال هشت ماه است که درخواست ما به ارومیه شهر اول رفته و هنوز جوابی نیست بنظر شما تکلیف ما چیست با تشکر.
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام سوابق مورد نظر باید توسط واحد نامنویسی سازمان تامین اجتماعی از تمام کارگاه هایی که در آن اشتغال داشته اند جمع آوری گردد و به صورت مکتوب در پرونده قرار گیرد با مراجعه حضوری به شعب مورد نظر پرونده تسریع می یابد