در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من دچار کم خونی بودم و معافیت سربازی خود را از طریق کم خونی گرفتم،و زمانی که خود را بیمه کردم بعد دوماه به من گفتن باید پیوند مغز استخوان کنم و کردم،الان بعد گذشت دوسال عوارض پیوند گرفتم و بیماری جدید مثل مشکل کبد،مشکل بافت عضله،مشکل پوست،عفونت دندان و دهان، مهمتر خشکی چشم و کم بینایی شدم

الان 3سالو 7ماه سابقه دارم

برای کدامیک اینها باید درخواست بدم که از کار افتاده بشم ،یا به خاطر مدت زمان بیمه به مشکل میخورم

لطفا راهنمایی کنید در این شرایط کرونا سخت برای امثال من کارکردن

با تشکر
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ بابت کم خونی چون قبل از بیمه شدن میباشد نمی توانید درخواست بدهید ولی بابت سایر بیماریها برای هرکدام درخواست جداگانه و نظریه پزشک متخصص همان بیماری لازم است البته شرایط ماده ۷۰ و ۷۵ را شعبه بررسی میکند که در صورت احراز شرایط به کمیسیون فرستاده میشوید