در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام . من کارمند یک سازمان دولتی هستم که به صورت قرارداد کارمعین سالیانه وبا بیمه تامین اجتماعی مشغول بکار هستم با توجه به اینکه 23 سال سابقه کار و 45 سال سن دارم درخواست بازنشستگی دادم ولی تامین اجتماعی باتوجه به اینکه کارمند دولتی هستم ازقانون 42 سن و 20 سابقه نتوانستم استفاده کنم و سازمان دولتی مربوطه هم قوانین دولتی را درمورد ما تقبل نمیکند.آیا قانون جدید بازنشستگی پیش ازموعد زنان با 25 سابقه و 30 روز حقوق شامل ما میشود . و باید به کجا مراجعه کنیم .تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

بازنشستگی با شرایط پیش از موعد و ارفاق 5سال توسط دولت و واریز مدت مذکوردر جهت تسهیل در بازنشستگی مربوط به قانون توسعه پنجم اقتصادی میباشد و در حال حاضر این قانون بدلیل اتمام برنامه 5توسعه ملغی گردیده و امکان برخورداری از این مزایای ممکن نمیباشد