در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام مادر من ۱۳ سال سابقه بیمه روستا و عشایر رو داره ۳ سال هم تامین اجتماعی سنش هم ۵۷ هستش میتونه بقیه شو بخره بازنشسته بشه ؟یا چه راهی برای زودتر بازنشسته شدن هست ؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
با توجه به شرایط اعلام شده امکان خرید سابقه برای ایشان وجود ندارد. شرط بازنشستگی در صندوق روستایی حداقل 65 سال سن با 15 سال سابقه و یا 70 سال سن و 10 سال سابقه می باشد.