در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
بنده کارمند رسمی وزرات نیرو با ۲۶سال سابقه ودوسال پرداخت بیمه سربازی دیگه نمیخوام ادامه خدمت دهم درخواست بازنشستگی پیش از موعد دادم تامین اجتماعی قبول نمیکنه بازخرید بشم حقوق باز نشستگی شامل میشه یانه چه مزایایی شامل میشه بعدا در شرکتهای خصوصی ۲سال کارکنم در بازنشستگی حقوق چطور محاسبه میشه
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
در قانون مدیریت خدمات کشوری امکان بازنشستگی پیش از موعد صرفا برای کارکنان زن با حداقل 25 سال سابقه خدمت سازمانی و به شرط موافقت دستگاه امکان پذیر است و برای کارکنان مرد بازنشستگی پیش از موعد وجود ندارد.