در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام و خسته نباشید

برای من ۲۵ روز پزشک متخصص مرخصی استعلاجی نوشته

کارفرما برای تایید به کمیسیون پزشکی ارجاع داده است

کمیسیون جلسه را برای ۲۰ روزبعد گذاشت و ۱۰ روز مرخصی را تایید کرد الان تکلیف اون ۱۰ روز دیگه که نرفتم چی میشه من که نمیدونستم کمتر تایید میکنن

آیا غیبت میخورم یا میتونم برای او۱۰ روز مرخصی استحقاقی رد کنم ؟؟ وضعیت بیمه و حقوقم چطور میشه

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

رای استراحت پزشکی در کمیسیون پزشکی  اعتراض ندارد و برای همین همواره تاکید می گردد قبل از استفاده از استراحت پزشکی وضعیت تایید آن مشخص گردد . بهتر است مرخصی استحقاقی رد کنید .

با تشکر