در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام مرخصی استعلاجی من بعد از 3 ماه که در کمسیون پزشکی بود توسط دکتر مربوطه تایید نشد و الان 20 روز استعلاجی رو غیبت میخورم .راهی هست که خودم پرداخت کنم حق بیمه رو یا مرخصی استحقاقی رد بشه ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
ارسال مرخصی استحقاقی منوط به موافقت کارفرما میباشد عدم تایید بیماری در کمیسیون باعث عدم استفاده از مرخصی استعلاجی و به طبع ان عدم احتساب سوابق ایام بیماری میباشد