در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
با سلام

آیا برای دریافت حقوق در شش ماهه مرخصی زایمان لازم است بعد از شش ماه حداقل یک ماه بیمه برای کارگر  پرداخت شود؟ یا به عبارت دیگر در صورتی که کارگر مایل به ادامه همکاری با کارگاه قبلی نباشد می تواند حقوق شش ماهه خود را طلب کند؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

طبق قانون استفاده از مرخصی زایمان منوط به اشتغال مجدد نمیباشد ولی باید در زمان استفاده از مرخصی زایمان کارفرما برای شما ترک کار در لیست بیمه رد نکند و پس از اتمام دوره مرخصی اقدام به اعلام ترک کار از سوی کارفرما به تامین اجتماعی صورت پذیرد