در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام خواستم بدونم كه كدام ماده قانوني  پرداخت مرخصي استعلاجي كمترازسه روز را برعهده كارفرما دانسته است
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

در بند 1 ماده 62 قانون تأمین اجتماعی آمده که در مواردی که‌عدم اشتغال به کار و معالجه به سبب بیماری باشد در صورتی‌ که بیمار در بیمارستان بستری نشود غرامت دستمزد از روز چهارم‌پرداخت خواهد شد. لذا کارفرما هیچ تعهدی برای سه روز اولیه مرخصی استعلاجی نداشته و مواردی که آن را به عهده کارفرما تلقی میکنند موضوعیت ندارد.