در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام خواستم بدونم كه كدام ماده قانوني  پرداخت مرخصي استعلاجي كمترازسه روز را برعهده كارفرما دانسته است
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در بند 1 ماده 62 قانون تأمین اجتماعی آمده که در مواردی که‌عدم اشتغال به کار و معالجه به سبب بیماری باشد در صورتی‌ که بیمار در بیمارستان بستری نشود غرامت دستمزد از روز چهارم‌پرداخت خواهد شد. لذا کارفرما هیچ تعهدی برای سه روز اولیه استعلاجی نداشته و مواردی که آن را به عهده کارفرما تلقی میکنند موضوعیت ندارد.