در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (140 امتیاز)
سلام من دستم تو محل کارم آسیب دیده و متاسفانه تاندوم دستم پاره شده و مورد عمل جراحی قرار کرفته

 آیا مهندس من بعد از استعلاجی که از طرف پزشک معالجم دارم حدود ۴۵ روز میتونه منو اخراج کنه از محل کارم یا نه ؟
یا من که کارم ریکر تاور ((شاکرد تاور ))بودم به کار دیکه ای مثل کارگری یا نکهبانی یا راننده آسانسور و....بزاره
ممنون از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه از قراردادتان باقی مانده باشد باید به سر کار برگردید . تشخیص توانایی شما برای انجام کار قبلی بر عهده ایشان است هر چند اگر در قراردادتان نوع شغل ذکر شده باشد امکان اعتراض برای شما وجود دارد .

با تشکر