در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آيا منطقي‌تر نيست كه سازمان تأمين اجتماعي در مورد كارگاه‌هاي داراي دستمزد مقطوع، مشاغل و دستمزد مندرج در ليست تسليمي توسط كارفرما را ملاك عمل قرار دهد و تنها در صورت اعتراض بيمه‌شده درخصوص دستمزد يا عنوان شغلي، براساس گزارش بازرسي عمل كند؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
تعيين دستمزد مقطوع براي برخي از مشاغل، براساس ماده 35 قانون تأمين اجتماعي، از اختيارات قانوني سازمان تأمين اجتماعي است و دستمزد مقطوع اين مشاغل در كميته‌اي كارشناسي با حضور نمايندگان مجامع امورصنفي و اتحاديه‌هاي مرتبط، حتي‌الامكان با نگاهي واقع‌بينانه بررسي و براي تصويب به هيأت مديره سازمان تأمين اجتماعي پيشنهاد مي‌شود. ضمن اینکه هدف ازتعیین دستمزد مقطوع نزدیک ترنمودن دسنمزدهای کارگران شاغل درکارگاه به‌دستمزد واقعی می باشد.