در لیست بیمه توسط

با سلام

دو تا سوال از خدمتتون داشتم

يك در مورد اينكه تو صنف ما طيق دستمزد مقطوع روزانه مبناي حق بيمه شغلي به نام حسابدار وجود نداره و بنده حسابدار ميباشم كه چندين سال به عنوان كارگر بيمه رد شده و طبق صحبتي كه با بيمه كردم كد شغلي حسابدار رو زدم و بيمه هم تاييد كرد ، ميخواستم ببينم بعدها اين مشكل بوجود نمياد كه چرا كد شغلي غير زدم و پرداختيم در واقع هيچ منظور بشه و تاثيري تو بازنشستگي نداشته باشه ؟

سوال : آيا واقعا تامين اجتماعي بيمه خوبي محسوب ميشه؟

با تشكر از سايت خوبتون

2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
هیچ تاثیری در بیمه شما ندارد چون جز مشاغل سخت شغل شما تلقی نمیگردد
بستگی به تعریف و خواسته شما از تامین اجتماعی دارد بیمه تامین اجتماعی شرایط ایجاد استفاده از تسهیلات را برقرار نموده بازنشستگی مستمری از کار افتادگی درمان و.....