در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من چندین ساله دارم کار میکنم ولی جایی برام بیمه رد نشده اما از برج 10 سال 96 یک بازرس اسم منو در فروشگاه رد کرده که فروشگاه اشنا هم هست

به عنوان پادو من اینجا نظافت حسابداری صدور فاکتور فروش و ... رو انجام میدم میخواستم ببینم چه عنوان شغلی برای من بهتره؟هم از نظر درمانی هم از نظر بیمه بیکاری هم از نظر مستمری در اینده و حقوق بازنشستگی و....

ممنون میشم زودتر پاسخ بدید دارم کارای بیمه رو انجام میدم متشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه کارگاه شما دارای دستمزد مقطوع میباشد لذا درج شغل حسابدار برای شما بهتر است و با دستمزد بالاتر و حق بیمه بیشتر در لیست حق بیمه ثبت خواهد شد لذا تعهدات پرداختی سازمان به شما بیشتر خواهد بود ولی در شرایط بازنشستگی از لحاظ سن و سابقه فرقی نمی کند .