در بازنشستگی و مستمری توسط
آيا واقعا تامين اجتماعي بيمه خوبي محسوب ميشه با توجه به اين محاسبات كه با فرض اينكه بنده در ماه 000/000/2 ريال حق بيمه بدم كه طي سي سال ميشه 000/000/720 . حالا بنده چند سال ميتونم از بازنشستگي استفاده كنم فرض رو بر 20 سال ميذارم  كه بازنشستگيم طي 20 سال ميشه 000/000/200 ريال . پس در واقع يك نوع ضرر براي من محسوب ميشه . ممنون ميشم كه اگه اشتباهي هست راهنمايي كنيد.
3 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام

اولا در صورت شاغل بودن اجبار می باشد و در صورت پرداخت نشدن مشمول جریمه می شوید ( ماده 148 قانون کار و ماده 39 قانون تامین اجتماعی )

2- به طور کلی بیمه با بانک قابل مقایسه نیست و دو نوع خدمات مالی جدا گانه ارایه می دهند برای مثال کدام بانک در صورت از کار افتادگی از شما پشتیبانی می کند و به شما مستمری میدهد و ...

3-  پوشش بازنشستگی صندوق های بیمه مانند بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی یا صندوق کشاورزی و روستایی و عشایری و یا صندوق خدمات کشوری و... که این پوشش فقط برای تامین کردن شما در حد نیاز های اولیه می باشد ( Social Security )

و ...

انواع بیمه بازنشستگی در ایران چیست ؟ بهترین بیمه بازنشستگی کدام است ؟

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار