در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

در سایت سابقه بیمه برای کسی حقوق 12.601.000 ریال برای سال 1397 ذکر شده است که برای کار در یک شرکت راهسازی است. آیا از روی میزان دستمزد ماهانه مشخص است که  تحت عنوان چه شغلی (کارگر ساده یا ......) در آنجا بیمه شده است؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
کارفرما موظف است هنگام ارسال لیست حق بیمه ، عنوان شغل واقعی بیمه شده را درج نماید در غیر اینصورت مسئول پاسخگویی در هنگام بروز حوادث ناشی از کار میباشد شغل واقعی بیمه شده فقط در کارگاههای مشمول دستمزد مقطوع قابل شناسایی میباشد و در سایر کارگاهها طبق اعلام کارفرمای کارگاه میباشد.