در لیست بیمه توسط
سلام

لیست بیمه این ماه را ارسال کردیم ولی اشکال داشته است. در سایت بیدبرگ خوندم که این امکان وجود دارد با مراجعه حضوری به شعبه تامین اجتماعی نسبت به اصلاح لیست بیمه ارسال شده اقدام کرد.

برای مراجعه حضوری به شعبه تامین اجتماعی چه مدارکی مورد نیاز است تا جهت اصلاح لیست بیمه ارسال شده اقدام کرد.

با تشکر از کارشناسان محترم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
معرفی نامه در خواست مکتوب جهت اصلاحات مورد نظر و لیست اصلاح شده