در لیست بیمه توسط
سلام لیست بیمه رو ارسال کردم بعد متوجه شدم که کد شغل رو اشتباه زدم حالا برام خطای داخلی شعبه زده میخواستم بدونم باید چکار کنم؟میشه دوباره لیست ارسال کرد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تا هنگامی که تایید نهایی از سوی شعبه برایتان ارسال نشده امکان انجام تغییرات وجود دارد و میتوانید با مراجعه مجدد به نرم افزار بیمه نسبت به اصلاح عنوان شغل اقدام نمایید اما جهت یاد آوری اعلام اشتباه عنوان شغل دلیل عدم تایید نهایی از سوی شعبه نمیتواند اتفاق بیفتد احتمالا در تنظیم لیست خود دچار خطا واشکال گردیده اید