در مفاصا حساب بیمه توسط (170 امتیاز)
با سلام و احترام
در شرکت تعدادی از افراد کار دفتری انجام میدهد و چند نفر از پرسنل کارهای اجرایی که بیشتر خارج از شهر هستند را انجام میدن که هر ماه بیمه ی همه ی افراد به حساب تامین اجتماعی واریز میشه.

 قراردادهایی با برهی از ارگانها پذیرفته شده است که به سازمان تامین اجتماعی ارحاع و مبلغی به عنوان بیمه که ۷.۱ درصد از مبلغ کل قرارداد را کسر نمودن. از این مبلغ میتوان به عنوان بیمه افرادی که کار اجرایی انجام میدن استفاده کرد و مبلغی که هر ماه برای این افراد واریز میشده را قطع کرد؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

بله میتونید با کارفرما صحبت کنید از پولی که کسر میکنه طبق فیش لیست بیمه به بیمه پرداخت کنه.