در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)

من فوق ليسانس هستم و در يك شركت خصوصي سرپرست دفتر فني هستم،بيمه اي كه براي من رد ميشه مساوي يك كارگر معمولي هست از لحاظ عنوان نميدونم چه عنوان رد ميشه،شايد كارگر ساده باشه

ايا اين عنوان مهمه و اينكه در اينده براي داشتن بازنشستگي بالاتر چكار بايد بكنم؟
ضمنا ٣٣ سال دارم و ٦،٧ سال سابقه بيمه دارم.ممنون ميشم كمك كنيد
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

بله ایراد دارد . با توجه به عنوان شغلی حق بیمه تغییر می کند. کارگر ساده معمولا کمترین میزان حق بیمه پرداختی را دارد و احتمالا به علت کاهش هزینه ها چنین کاری انجام شده است . بر روی تعهدات کوتاه مدت مانند غرامت دستمزد ایام بیماری و یا مقرری بیمه بیکاری و تعهدات بلند مدت مانند مستمری بازنشستگی تاثیر منفی دارد .
با تشکر