در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من دختری مجرد هستم که رشته تحصیلیم مهندسی کامپیوتر است; قبلا در شرکتی کار میکردم که 6 سال بیمه کارگاهی به عنوان"امور پروژه" برای من بیمه رد شده است.

اکنون در یک انتشارات  در امور دفتری و گرافیکی مشغول به کار هستم . چه عنوان شغلی برایم مناسب است؟

و آیا انتخاب عنوان شغلی مهم است؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
بت سلام

کارگاههای انتشاراتی دارای دستمزد مقطوع میباشند و درج شغل واقعی برای شما در لیست حق بیمه در ارائه تعهدات سازمان از لحاظ پرداختی تاثیر گذار خواهد بود لذا عنوان شغلی مرتبط با کارگاههای انتشاراتی که در نرم افزار لیست حق بیمه سازمان تامین اجتماعی وجود دارد و مرتبط با کار فعلی شما میباشد باید توسط کارفرما انتخاب گردد در صورت عدم وجود کد شغل شما در نرم افزار باید کتبا از شعبه جهت تخصیص کد درخواست شود. همچنین عنوان شعلی مناسب در رزومه کاری شما نیز موثر خواهد بود.