در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
آیا میتوان در لیست بیمه پیمانکاری ساختمان عنوان شغلی حسابدار رد کرد؟؟
شخصی به عنوان حسابدار در کارگاه مقیم هستش که کارهای ثبت ورود خروج پرسنل و مصالح و پرداخت دستمزد کارگران و همچین اموری رو انجام میده و دارای تحصیلات حسابداری هستش رو با عنوان شغلی حسابدار در لیست بیمه رد کردیم که برای مفاصاحساب اقدام کردیم و گفتن چون حسابدار رد کردید خارج از پیمان محاسبه میشه و باید حق بیمه رو پرداخت کنید. این گفته درست هستش؟؟
برای حل این موضوع چیکار باید کرد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

چون ماهیت کار عمرانی است و بحث واگذارنده کار در میان می باشد ، اظهارات شعبه صحیح است و جهت حل موضوع ، حذف عنوان شغلی حسابدار از لیست پرداخت حق بیمه پیشنهاد می گردد.