در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
چرا بعضي شعب تأمين اجتماعي به مدارك و اسناد جديد ارائه شده از سوي كارفرمايان در مورد بدهي‌هاي بيمه‌اي ابلاغي كه به صورت اخطاريه يا اجراييه در دستور كار شعبه قرار دارد، توجه لازم نمي‌كنند؟
1 پاسخ
توسط
با صدور بخشنامه شماره 1/15 جديد درآمد، اين امكان فراهم شده است كه مدارك مثبته ارايه شده از سوي كارفرما، به شرط عدم اعتراض كارفرما به ساير موارد، اكيداً رسيدگي شود و مدارك جديد مبناي تجديد محاسبه حق بيمه و بدهي‌هاي بيمه‌اي قرار گيرند. ‌ ‌