در بیمه بیکاری توسط
با سلام براي استفاده از بيمه بيماري تامين اجتماعي چند ماه سابقه بيمه از يك كارگاه واحد براي اخرين بار مورد نياز است؟
1 پاسخ
توسط
حداقل ۶ماه پرداخت بیمه داشته باشید میتوانید اقدام کنید. البته بیمه شما باید اجباری باشد( شاغل باشید و لیست بیمه شما توسط کارفرما ب سازمان ارسال شده باشد.) زیرا بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد نمیتوانند از بیمه بیکاری استفاده کنند.