در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

سوال من مربوط به چگونگی انجام معاینات پزشکیه,چه پزشکانی باید معاینه کنند؟چون چندتا برگه دادن و اسم یه کلینیک رو گفتن و پذیرش هم انلاینه, من نمیدونم از کدوم پزشکان و با چه تخصصی باید وقت بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

معاینات اولیه بدو بیمه پردازی توسط مراکز طب کار مورد تائید و طرف قرارداد سازمان انجام می شود و در یک مرکز تمام معاینات لازم انجام می شود. شما باید به مراکزی که اعلام شده(از سوی شعبه) مراجعه کنید. معاینات پزشکان خارج از مراکز مذکور برای شعبه فاقد اعتبار می باشد.