در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (390 امتیاز)

با سلام .من  نزد  کار فرمائی کار میکنم که قصابی دارد و جواز قصابی و جواز دامداری و مقدار زیادی گله گوسفند که از من در تمام امور استفاده میکنه  ..نمی خوام بیمه روستایی بشم چون حقوق بازنشستگی پایینی داره ..بنظرم بتونم بیمه مشاغل بشم . با وجود کارفرما  عنوان  بیمه ای که میتونه من رو پوشش بده چی هستش ؟ ردیف شغلی یا عنوان شغل چه باید بگم و بنویسم ؟

1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
کارفرما می تواند همراه با مدارک و مستندات شامل ‍جواز کسب /نامه اتحادیه/اجاره نامه یا سند مالکیت و مدارک هویتی به واحد بازرسی شعبه تامین اجتماعی مراجعه و بس از دریافت کد کارگاه برای شما لیست بیمه ارسال نماید. در صورت عدم ارسال لیست از طریق کارفرما می توانید مراتب را به اطلاع واحد بازرسی شعبه برسانید تا کارفرما موظف به \رداخت حق بیمه شود. ضمن اینکه شخصا نیز می توانید بیمه مشاغل آزاد واریز نمایید . در خصوص انواع بیمه های خویش فرمایی با کارشناسان مشاور موسسه بیدبرگ تماس حاصل نمایید.