در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (130 امتیاز)
باسلام

میخواستم ازکارشناسان محترم تامین اجتماعی سوال کنم اگرپروانه دامداری روستایی سنتی پرواربندی گاو داشته باشیم والان دامداری درحال فعالیت باشه میتونیم کارگری استخدام وبیمه کنیم وچه مدارکی نیازداره وحق بیمه اش چقدره و آیابیمه بیکاری داره یاخیر

یا باید حتما دامداری دارای پروانه صنعتی باشه؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- کارگاه‌ها و صنایع مرتبط به کشاورزی، باغداری، دامداری، صنایع تبدیلی و بسته‌بندی، زنبورداری و... مشمول مقررات تامین‌اجتماعی قرار دارد و کارفرمایان موظف‌اند کارگران این کارگاه‌ها را نزد سازمان تامین‌اجتماعی بیمه کنند. البته فعالیت‌هایی که مستقیما به امر کشاورزی می‌پردازند مشمول صندوق تامین‌اجتماعی قرار ندارند و شاغلان در آن می‌توانند خود را بیمه روستاییان و عشایر کنند.

2- بهتر است ابتدا کد کارگاه بگیرید . حق بیمه با توجه به شغل کارگر مشخص می گردد . بله بیمه بیکاری هم دارد البته باید 3 درصد بیشتر حق بیمه دهید .

با تشکر