در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام خسته نباشید پدر من حق بیمه برج ۸ و ۹ را جابجا پرداخت کرده یعنی اول برج ۹ رو پرداخت کرده و ماه اینده برج ۸ رو پرداخت کرده ،میخواستم بپرسم جریمه میشه یا نه؟ و اینکه باید چیکار کرد باید درخواستی به تامین اجتماعی بدیم بابت این موضوع؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟ ممنون

و متن درخواست رسیدگی به تامین احتماعی هم میخوام ممنون
2 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شما مشخص نکردید که پدر شما چه نوع بیمه ای دارند و یا در زمان پرداخت حق بیمه مهلت پرداخت حق بیمه تمام شده بود یا نه ؟ لطفا اطلاعات بیشتری ارائه دهید