در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
مطابق قوانین بیمه مبنای محاسبه حق بیمه سالهایی که از طرف کاربرما پرداخت نشده است چگونه و با چه حقوقی می باشد. آیا امکان تقسیط آن وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
مبنای محاسبه حق بیمه روزهای پرداخت نشده توسط کارفرما چنانچه شما در کارگاه شاغل نباشید و دارای دستمزد مقطوع نباشد براساس دو برابر حداقل دستمزد سال اجرای آرای ادعای سابقه یا آرای اداره کار میباشد بعبارتی این مبلغ در سال 97 برای هر روز دستمزد 740846 ریال میباشد و قابل اعتراض و بررسی در هیاتهای تشخیص مطالبات میباشد.

چنانچه کارگاه دارای دستمزد مقطوع بوده باشد براساس بیشترین مبلغ دستمزد مقطوع فعلی کارگاه محاسبه میگردد.
لازم بذکر است چنانچه در همان کارگاه فعال باشید دستمزد فعلی شما ملاک محاسبه خواهد بود.
بله امکان تقسیط وجود دارد و کارفرما باید کتباً درخواست تقسیط نماید بدیهی است احتساب سوابق بعد از تسویه نهایی و پرداخت قسط آخر خواهد بود.