در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
آیا کسی که بیمه مشاغل آزاد بوده مثلا 18درصد و در کارگاهی کار میکرده حتما باید بیمه اجباری بشود یا همان مشاغل آزاد 18 درصد رو میتواند ادامه دهد؟ آیا تامین اجتماعی جریمه نمیکند؟ یا مشکلی پیش نمی آید؟ آیا حتما باید بیمه اجباری بشود؟ اگر نشود چه میشود؟ چون دیدم پاسخ ها متفاوت است مجبور شدم دوباره بپرسم. بالاخره مشاغل آزاد اگر باشد نیاز به اجباری بودن نیست؟ و اگر تا بحال نبوده مشکلی پیش نمی آید و بعدا مطالبه ای توسط کارگر یا تامنی اجتماعی نیست؟ لطفا به طور کامل اگر امکان دارد راهنمایی کنید؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه محترم بیدبرگ

با سلام

لازم است بدانید مطابق ماده 148 قانون کار کارفرما موظف است کارگر خویش را بیمه نماید. حتی در صورتی که ایشان تمایلی به پرداخت حق بیمه را نداشته باشند از آنجایی که این جزو درامدهای شخص ثالث یعنی سازمان تامین اجتماعی است و فقط سابقه برای کارگر لحاظ می شوذ فلذا بیمه نکردن کارگر می تواند تبعات سنگینی برای شما داشته باشد.

با تشکر از اینکه سوالتان را با کارشناسان بیدبرگ در میان گذاشتید.