در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام و خسته نباشید
مدتیست در یک دفتر معماری مشغول به کار هستم، این دفتر به صورت شرکت رسمی ثبت نشده و بنابراین تاکنون بیمه ای از اینجا برایم رد نمیشده
حالا مدیریت تصمیم گرفته تا بنا به خواست ما، برایمان بیمه رد کند. ولی قصد دارد تا بدون ثبت شرکت، از طریق شکایت صوری یکی از همکاران و دریافت کد کارگاهی بیمه را رد کند
سوال من این است که این نوع بیمه ، بیمه اجباری محسوب می شود یا مشاغل آزاد؟! و آیا خویش فرماست؟ یا جزو سوابق کار به حساب می آید؟ چون من حدود نه سال تاکنون سابقه بیمه کار دارد و نمیخوام با این، خللی ایجاد شود در سوابقم.

سپاسگزارم
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
درود
۱. شکایت از طریق اداره کار و به استناد ماده ۱۴۸ قانون کار میسر است.
۲. حق بیمه به نرخ روز و به میزان دو برابر وصول می شود.
۳.این گونه سوابق اجباری بوده و به عنوان سابقه کار و پرداخت حق بیمه محسوب می شود.