در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام

آیا سابقه بیمه اختیاری و خویش فرما با سابقه بیمه ای که ادارات و ارگانها برای کارکنان رد میکنن برابر هست ؟ با توجه به این که قصد مهاجرت به کانادا دارم از طریق نیروی متخصص کبک، ایا این نوع سابقه بیمه رو به عنوان اثبات سابقه کار میشه ارایه داد؟

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام به طور کلی بیمه ای که شما با میل و رغبت خودتان می گیرید سابقه کار محسوب نمی شود و بیمه ای که طبق قانون اجبار است و در صورت نپرداختن آن مشمول جریمه میشود جزو سابقه کار محسوب می شود در بیمه تامین اجتماعی بیمه های اختیاری و بیمه مشاغل آزاد و بیمه اصناف (حرفه) کاملا اختیاری بوده و هیچ اجباری برای این نوع بیمه نیست ولی بیمه ادارات و سازمان ها و شرکت ها و... اجباری بوده و در صورت نپرداختن حق بیمه مشمول جریمه برای کارفرما می شود

اطلاعات بیشتر در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری