در سوابق بیمه توسط
باسلام من 28سال سن دارم الان 13سال سابقه بیمه دارم وکارفرمایم پدرومادرم بوده اند اماخودم چون درحال تحصیل درشهری دیگربوده ام وپدرم بیمه من راپرداخت کرده وشغلم درحین تحصیل شغل ازاد فنی بوده است الان شرایط کاردرکانادا مرتبط باشغل فنی ام فراهم شده وتمامی مدارکم موجوده جزسابقه کار که شدیدبه سابقه کارش نیازدارم اماسابقه بیمه بنده غیرمرتبطه وکشاورزی وکارگری بوده ایاراهی هست تغییرش بدم لطفا کمکم کنید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر امکان تغیر در سیستم وجود ندارد مگراز طریق اداره کار نسبت به تغییر عنوان شغلی اقدام و با ارایه به تامین اجتماعی عنوان شغلی اصلاح گردد