در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من 15 سال سابقه کار در بانک دارم درحال حاضر شرایطی بوجود آمده که قصد مهاجرت به کشور آلمان دارم اکنون وضعیت بازنشستگی من چطور خواهد بود. لازم به ذکر است که بنده فرزند شهید می باشم و هم اکنون 32 سال سن دارم.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای بازنشسته شدن باید یا شرایط سنی بازنشستگی را داشته باشید یا شرایط سابقه شما در حال حاضر هیچ کدام را ندارید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی