در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام. اگر من از هم اکنون بیمه مشاغل آزاد را برای خودم فعال کنم آیا برای مهاجرت به کار میآید؟ اگر جواب منفی است.آیا چند ماه قبل از مهاجرت اگر توسط کارفرما بیمه شوم این سابقه بیمه نیز به عنوان سابقه کار محسوب میشود؟الان دانشجوی ارشد هستم و به سه سال سابقه بیمه برای مهاجرت احتیاج دارم.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بیمه مشاغل آزاد‌( به طور کلی بیمه های خویش فرما ) فقط سوابق بیمه محسوب می شوند ونمی توان به این سوابق به منظور سابقه کار استناد کرد

** فقط بیمه اجباری به عنوان سابقه کار و هم سابقه بیمه محسوب می شود

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری